Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

03. Како да се региструјем и пријавим на налог?

Ок, сада схватам чему шта на почетној страници служи, могу ли започети с игром? ШТА? Још се нисте ни регистровали ни пријавили! Прво то морате да учините!

homepage


Требали бисте прочитати упутство да бисте болје схватили предности сваког племена појединацно. Овде ћете добити кратки преглед свих племена, тако да се не морате превише бринути. Кренимо редом.

КОРАК 1 : Смислите надимак. Иако звучи једноставно,може бити сложено. Ја предлажем да имена буду оригинална и занимљива имена,док неки више воле копирати имена успешнијих играча са других сервера. Које год име изабрали, имајте на уму да мора бити прикладно јер ће га и деца видети.

КОРАК 2 : Упишите своју е-маил адресу.О овом караку се нема пуно тога рећи.Ако немате своју адресу,можете отићи на Yahoo, Hotmail, или Gmail и бесплатно се регистовати. Све ове странице су проверене и сигурне.

КОРАК 3 : Смислите лозинку.Иако је ово једноставак задатак, имамо неколико предлога. Увек покушајте да смислите лозинку коју је тешко пробити, никада не користите рођендане или делове свог имена него увек тезите да имате различите лозинке на различитим страницама. Избор бројева и слова без неког реда је одличан начин да се осигурате, али не заборавите записати такву лозинку да је небисте заборавили.

КОРАК 4 : Одабир племена. Постоје три племена,свако има своје предности недостатке. Као почетник, мислим да би било паметно одабрати племе које ће најбоље одговарати вашим захтевима, а то су произбодња и пљачка много ресурса те одупирање непријатељским нападима. На пример, Гали, који могу сакрити дупло више ресурса у својим скровиштима и имају најбољу одбрану, су добар избор. Ако више тежите ка нападању и пљачкању, Тевтонци су племе за вас. Највише људи ће заиграти с Римљанима, који су најуједначенији од свих племена у игри. Имају подједнако добар напад и одбрану те можете градити две грађевине истовремено-једну са унутрасње и једну са спољашње стране села. За детаљније описе племена, прочитајте опис.

КОРАК 5 : Бирање почетне позиције. Ако сте почетник,то вам не значи превише, јер где год да сте се пријавили, неко ће покушати да вас опљачка, па какве то везе има? Ако стварно желите одабрати где се желите регистовати, препоручујем југозапад јер вас то смешта на негативне координате, а забавно је бити негативан.

КОРАК 6 : Овде бирате изглед свог хероја - можете изабрати и произвољни изглед и променити га у игри касније.

КОРАК 7 : Прочитајте и прихватите правила игре и услове коришћења. Било би јако добро да стварно прочитате правила пре него што их прихватите.
Можете одабрати  ако желите да добијате интересантне вести  и везане информације о игри.

Ако сте завршили сте горе наведено кораке ваша страница за регистрацију би требало да изгледа слично овој:

homepage


Сада можете да наставите са кораком 8:

КОРАК 8 : Кликните на "регистрација". Ово је најједноставнији корак-једноставно кликните на дугме за регистрацију.

8. корак ће вас одвести на активациону страницу, где ће вам се пожелети добродошлица у свет Травиана те ћете морати да уписете активациони код који вам је послан е-мејилом. Само морате отворити нову страницу, проверити пошту и копирати код у поље, и кликнути ОК.

homepage


Напомена: Ако не видите е-мејл поруку у самдучету, проверите спам секцију вашег е-мејл налога, и тамо пронађите поруку. Ако и даље не видите поруку идите на активациону страницу и клкините на зелени текст, то ће вас одвести до странице са инструкцијама како да добијете свој активациони код.

У случају да не пронађете е-мејл могући су следећи кораци. Прво кликните на линк који се налази на страници за активацију (означен је црвеном стрелицом на слици испод):

homepage


Такође можете да покушате да се пријавите са именом и лозинком коју сте изабрали. И појавиће се порука са грешком на којој можете кликнути на "могући проблеми и решења" (означен је црвеном стрелицом на слици испод):

homepage


Сада ће се отворити страница са могућим проблемима. Осим тога на овој страници можете да обришете ваш неактивирани налог. Након тога можете поново да се региструјете.

homepage


Ваш налог је успешно активиран! Кликните овде на 'пријави се' да бисте се ушли у игру. Само упишити надимак и лозинку и кликните ''пријави се''. Тако је једноставно да сте могли направити и без упутства, али за сваки случај смо их ставили!

homepage

 

03. Kako da registrujem nalog i kako da se prijavim sa njim? / regostracija i prijavljivanje


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не