Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Грађевина - Главна зграда

Main Building

Предуслови: нема

У главној згради живе зидари села. Што се главна зграда више изграђује, то зидари брже зидају друге грађевине.

Кад имате грађевине које стоје у реду за градњу и ваша главна зграда је уништена или се унапредила, време градње неће бити поново израчунато. Ово је исто као предуслови за грађевине бивају уништени: статуси су израчунати кад је кликнуто на "Надоградња на степен X" линк и нису поново израчунати. Једини изузетак за ово су предуслови за село да буде главно.

Рушење
Ако више немате потребу за неком грађевином можете наредити вашим градитељима да је сруше. Предуслови за то су: глана зграда ниво 10.

Ако је Ваша главна зграда порушена приликом напада, можете да је поново изградите ако су Ваше њиве на степену 5 или ако је Ваша нето производња већа или једнака 198 по сату.

Атрибуте у зависности од степена (као што су цена изградње и производња кулутрних поена) можете видети овде.
Да бисте видели комплетну табелу времена изградње за 1x speed кликните овде или за 3x speed кликните овде.

Glavna zgrada / brza izgradnja


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не