Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Како да чувам нечији налог?

Да бисте чували нечији налог потребно је да вас тај играч дода као чувара налога, тај процес је описан у "Како да поставим чувара налогаr?" Када вас поставе за чувара налога можете то проверити на картици "Налог" у вашем профилу.

Такође, видећете које дозволе имате као чувар тог налога, моћете се и уклонити са опције чувара налога кликом на црвени del.png. Имајте на уму да можете да чувате само два налога у исто време.

Када сте додати као чувар налога на други налог се можете пријавити тако што ћете уписати корисничко име налога који чувате и вашу лозинку. На тај начин ћете имати приступ налогу без знања њихове лозинке (они не требају и несмеју да деле лозинку са вама).

Kako da čuvam nečiji nalog? / cuvar naloga / cuvanje / sitter / siteri


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не