Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Подешавања

Када кликнете на опцију "Профил" имаћете могућност да извршите подешавања везана за плус налог.

Директни ликови

Коришћењем опције Директни линкови можете додати путању ка било којој адреси на десној страни Ваше странице. Ово је и те како корисно, јер додатно убрзава навигацију кроз налог. Поред адресе, неопходно је и унети назив линка (текст који ће се појавити на десном делу странице).

Пример линкова
Назив Путања
Касарна build.php?gid=19
Пијаца build.php?gid=17
Место окупљања build.php?gid=16
Белешке messages.php?t=4*

Додавањем * на крају путање линк ће се отварати у новом прозору.

Аутоматско дописивање имена

Када је укључено аутоматско дописивање имена села можете куцати дужа имена села за јако кратко време. Само је неопходно унети почетна слова имена села и Травиан ће аутоматски дописати сва доступна имена која починју тако. Треба имати на уму да постоји разлика између великих и малих слова, тако да треба обратити пажњу и на то.

Филтер за извештаје

Помоћу филтера извештаја можете подесити да Вам одређени извештаји уопште не стижу, а самим тим се и не појављују у листи извештаја.

Остала подешавања

Ово је плус опција и доступна је само ако је плус налог активан! Овде можете да дефинишете колико извештаја и порука жеите да се приказује по страници.

Временска подешавања

Овде можете да промените време које се приказује у Травиану у складу са Вашом временском зоном. Ова опција може да се користи и без плус налога.

03. Podešavanja / podesavanja naloga


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не