Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Натари

NatarНатари су племе којим управља вештачка интелигенција (компјутер) и не могу се одабрати током регистрације

Независна села Натара

За разлику од напуштених долина независна натарска села неће бити лоцирана на мапи одмах по почетку сервера. Уместо тога, она ће постепено појављивати по целој мапи.

Независна натарска села су попут обичних села када се ради о изградњи. Она ће подизати своја ресурна поља и правити нове зграде. Такође ће и обучавати војску. За разлику од напуштених долина, ова војска се гради у касарни или штали и неће настати од једном.

Играчи могу да пљачкају, нападају и освајају независна натарска села. Ипак, играчи не могу да шаљу појачања у ова села; Травиан ће аутоматски онемогућити ту опцију. Уколико неки играч катапултима поруши село на 0 становника, независно натарско село ће нестати с мапе попут обичних села.

Независна натарска села неће нападати или слати појачања другим играчима или другим натарским селима. Барем не у Травиану 4.0 верзији, али њихова вештачка инталигенција можда буде унапређена у Травиан 4.x верзији. Можда ће независна натарска села слати појачања међусобно или чак нападати друге играче, али то није ништа више од идеје тренутно.

Натари не спадају у играче. Због тога напад на натарско село неће прекинути почетничку заштиту.


Села са светским чудом

Сва села са светским чудом су лоцирана на мапи од самог почетка сервера. Ако погледате мапу видећете сиву област у њеном центру. Ова област је под контролом Натара. Ниједан играч се неће појавити у тој области током регистрације налога.

Насељавање сиве области је опасно. Натари ће послати неколико напада са катапултима у покушају да униште Ваше ново село. Ако село преживи те нападе, нови напади неће уследити.

Села која се налазе у овој области не производе културне поене. Тако да ако играч насели ову област и преживи нападе, села неће производити културне поене без обзира које грађевине играч буде изградио.

Села са светским чудом просветљују умове архитеката дајући им способност да воде своје раднике на такав начин да градње трају само половину потребног времена.


Натарска села са артефактима

За разлику од села са светским чудом, Натарска села са артефактима ће не налазе на мапи од самог почетка сервера. Ова села ће се појавити на произвољним локацијама након неколико месеци.

Natari siva zona naseljavanje


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не