Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Остало

Како ослободити војску која се налази у непријатељским замкама?
Послати напад нормалан (не пљачку) у село које држи заробљену војску. Уколико имате довољно војске да побијете сву одбрану, а да број преостале војске буде већи од броја преосталих замки, заробљени војници ће бити ослобођени уз 25% губитака.

Могу ли прекинути напад?
Да, али само у року од 90 секунди од тренутка слања напада.

Колики је процентуални добитак са унапређењима у ковачници?
Просечно 1,5% по нивоу.

Шта се догађа када променим главно село?
Ако промените главно село, претходно главно село ће изгубити све надоградње ресурсних поља преко нивоа 10. Такође каменорезац ће нестати, даље велика касарна и велика штала ће нестати ако су постојали у селу које проглашавате главном селом. Додатно ризница ће бити уништена у Травиан 2.5 верзији (classic сервери). Пажња: Не можете да повратите поступак проглашења главног села!

Могу ли рушити сопствене зграде?
Да. Погледај рушење у главној згради.

Како могу да изградим више склоништа у једном граду?
Прво морате подићи једно склониште на 10. степен.

Како функционише умирање војске од глади?
1. Прво умиру појачања послата од стране других играча, затим сопствена војска по следећем редоследу: војска из Ваших других села коју сте послали себи као појачање, затим војска која је обучена у селу где је производња жита у минусу, и на крају војска из тог села која је на путу.
2. Прво умире војска које има највише (не гледа се потрошња жита по јединици). Када је једнак број 2 или више типа јединица, прво умире она која има највећу потрошњу жита.
3. Редослед умирања креће од основне јединице, па се завршава код хероја. Баш из тих разлога, херој је последња јединица која ће умрети. Имајте на уму да ће хероји, старешине, поглавице и сенатори других играча умирати пре Ваших.

oslobadjanje iz zamki / prekid napada / promena glavnog grada / rusenje zgrada / umiranje vojske od gladi


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не