Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Опште

Травиан омогућава својим играчима да комуницирају међусобно на четири различита начина:

Напади

Имате могућност да нападате играче који нису под почетничком заштитом и оне који нису блокирани.
Да бисте напали неког треба Вам војска и мета. Мета се може одабрати на мапи, статистици или уношењем информација у месту окупљања о селу које желите напасти. Разлика између нормалних напада и пљачки је у томе што се у нормалном нападу битка води док нападач или бранилац не изгуби војску (зависно од тога ко је јачи), а пљачка ће начинити само делимичну штету обома, и у већини случајева нападачу ће се вратити макар један војник.

Појачања

Имате могућност да шаљете војску као појачање играчима који нису под почетничком заштитом, и оне који нису блокирани због, на пример, неактивности. Да бисте послали војску као појачање треба Вам војска и мета. Мета се може одабрати на мапи, sтатистици или уношењем информација на месту окупљања о селу у које желите послати војску. Војска ће остати у селу све док не погине у борби или док их не врати играч који их је послао или играч коме је послата. Војска се храни житом села у ком се налази, а не житом села из ког је послата.

Трговање

Пијаца (предуслови: Главна зграда степен 3 [У T3 верзији додатно Силос степен 1, Складиште степен 1]) нуди могућност да шаљете сировине другим играчима докле год имате слободних трговаца. Можете прихватати понуде других играча, правити своје понуде за трговање или произвољно слати сировине (обавезно обратити пажњу на правила игре везана за слање сировина!). Да бисте примали сировине од других играча не морате имати пијацу, али зато нећете имати могућност да видите ко Вам шаље сировине, и у којим количинама.

Поруке

Играчи имају могућност слања, читања, архивирања (само Травиан плус опција) текстуалних порука унутар игре (ИГМ), као и писања белешки (такође само Травиан плус опција). Да бисте писали поруку неопходно је унети име играча коме је желите послати, ставити наслов и откуцати текст поруке (обавезно обратити пажњу на правила игре везана за комуникацију са другим играчима!). Уколико Вам је руководство савеза дало опцију, имате могућност слања поруке свим играчима савеза. За то је неопходно унети текст [ally] за примаоца (не [ознака-вашег-савеза]).

Interakcija sa drugima - Opšte


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не