Травиан Одговори

Почнимо са вашим питањем

Тражи одговарањем на питања

Да бисте нашли одговор, изаберите категорију а затим подкатегорију све док се доле не појави одговор. У случају да не можете сами да нађете одговор, на крају ћете добити прилику да нас контактирате.

Имам питање у вези...

Хајде мало детаљније:

Тражи по садржају

Да ли више волите да тражите одговоре путем менија и садржаја који вам је познат са ваших омиљених сајтова? Никакакв проблем, користите садржај одговора и пронађите ваш одговор.

Трговачки путеви

Трговачки путеви Вам омогућавају да организујете путању за Ваше трговце које ће он слати сваки дан у одређеном сату.

traderoute


Да бисте организовали трговачки пут, морате ићи на пијацу. Оног момента кад имате преко 1 села, појављује Вам се језичак “трговачки путеви”. Овде видите слику коју добијете кад још немате организоване трговачке путеве. Да бисте организовали трговачки пут, морате да кликнете на линк “Организуј нови трговачки пут”.

traderoute


После клика на линк “Организуј нови трговачки пут”, ово је слика која ће Вам бити приказана. Цензурисао сам опет овде име села, које би требало бити у спуштајућем менију иза ‘одредиште‘. Мало објашњење о слици коју видите:

  • одредиште: село у које ће ресурси отићи. Имајте на уму да ову опцију можете користити за слање ресурса само у своја села, или села са светским чудом и артефактима која припадају вашим савезницима.
  • сировине: Веома очигледно. Сировине које желите да пошаљете у друго село.
  • почетно време / достава: Можете изабрати време у које желите да пођу тровци или када стижу како бисте прецизије доставили.
  • испоруке: Колико желите пута да Вам трговци иду?
traderoute


Онда кад сте организовали, видећете ово на пијаци. кад сте кликнули на језичак “трговачки путеви”. Можете одабрати трговачки пут и кликнути на линк ‘измени’ или црвени del (обриши). Све оне углавном говоре саме за себе. Даље, тамо можете видети почетно време, количину ресурса употребљену по утовару, коју су трговци искористили и време преостало до тог пута. Ако погледате испод “трговци” насловног поља, видећете “3x1”. Оно “3” је број испорука, коју сам подесио на 3. Оно “1” је број трговаца. Дакле 1 трговац, ће ићи 3 пута.

07. Trgovački putevi / trgovacki putevi


Да ли је на ваше питање одговорено на задовољавајући начин?

Да   Неутрално   Не